рай

Давай зiграємо в міста?
Лишень на небі їх нема
Там вільно янголи літають,
Хоч їхня доля не проста
Давай за руки і з моста?
Я вірю нас вітри піймають
І віднесуть прямо до раю
Залишуть п’яними вуста
Давай щоб лише я і ти
Летіли стрімко з висоти
І не дивились більше вниз
Босими п’ятками на карнизі
Зібрати всі думки на тілі
Давай!ну що ж ти? Полетіли?
Я буду перша при потребі
Ну що ж, зустрінемось на небі!


Рецензии