English

U know , tonight I found the truth .
I felt like I've been really killed .
It means that u should love ur youth .!
Don't break the house that I've built .

I love u even more from now .
My eyes're opened , I see clear .
U are my Hero , I'm SO proud ,
My only wish's to feel u near .

I want to hold u in my arms 
And kiss ya like I've never did .
It's strange , but music in myself plused Drums ,
And there're u smiling like a kid .

I feel like we're the only Life
We are last people in the world .!
U hugging me , I am ur wife 
And U are king , u've just been crowned .


Рецензии