Неосяжне

Як залишитися в собі,
коли на волю серце рветься,
коли так тяжко на душі,
коли сльозами горе розіллється.

Як розказати дивний сон,
в якому я була щаслива,
хоч і мене ти не любив,
з тобою я була єдина.

Мені так тяжко на душі,
і знову сльози протікають.
Немає в мене більше сил,
я від любові знов згасаю.

Чому ж на світі все пливе,
чому так швидко протікає.
Чому від мене все іде,
в очах вогонь вже догорає.

І так багато ще питань,
і не лишилось сподівання.
Я вже не прагну тих бажань,
позбутись хочу мук кохання.


Рецензии
Да, очень искреннее хотя и печальное стихотворение! Меня задело.
Будьте счастливы, Оксана!

Малевин   10.07.2011 22:16     Заявить о нарушении
Спасибо, и Вам того же!

Оксана Ларина   10.07.2011 23:28   Заявить о нарушении