Прича лась журба на весн...

Причаїлась журба на весні,
Стало затишно й мило мені,
Стало затишно й весело знов,
Наче б вперше почув я любов,
Наче б чув я наснагу життя,
Наче б вірив я знов в майбуття;
Знов хвилюється радісно кров,
Очі світом милуються знов,
І так легко і тихо мені,-
Причаїлась журба на весні!


Рецензии