Гадав що можу все

Навколо все не так, все навпаки;
взяла усе – i мрiї, i думки.
Зi мною iнша є, але не ти;
гадав що можу все, та не втекти.
...Так тяжко – не вiд себе самого.
То вибач, тiльки прошу одного
(бо сердце знову так моє болить) –
торкнутися тебе, хоча б на мить.
...Гадав що можу все, крiм одного;
втекти так тяжко – не вiд себе самого!
Навколо все не так, все навпаки;
взяла усе – i мрiї, i думки.
...Зi мною iнша є, але не ти;
гадав що можу все, та не втекти.

Norwich 2005


Рецензии