no end

Самотність зі смаком кави…
Присмак долі на губах…
Не сумую…не ридаю…
Я не дзвоню, і не прощаюсь…
Не співаю більш для тебе…
І рояль лише мовчить…
Годую кішку, питаю небо..
Воно відповідає ( коли дощить )…
Я не сумна!!!Я нею була…
Я посміхаюсь, ти в очі глянь!!!
Я не живу тобою….Я не живу минулим….
Я не живу майбутнім… і теперішнє мені не жаль…
Ти відчуваєш дотик?Ні, не я….
Я просто … рефлекси перевіряю…
Я знову дивилась Хауса…Так!!!
Ти його не любиш, знаю…
А я люблю…майже його…хоч то не він…
Та все ж люблю…
Чому пишу??Мені не лінь…
Ти не читай!Я ж не прошу!
Так от, про того,що кохаю …
Він не такий, він добрий і смішний…
Та він під маскою ховає
Всі думки, ….майже як ти….

Ненормальний, геній, пристрасть…
Ночі, дні….думки…вино…
Я не маніячка....І не п’яниця…
… і взагалі не п’ю давно!

….....не закінчене ....напевно....


Рецензии