***

Ти і я….Кохання …Чай….
…  в одному з найнебезпечніших районів….
…Мити чашки….прасувати сорочки…тобі….І напевно це був мій …..рай…
….а потім…потяг….ніч…  кашель «бендершатівського» збоченця  уплацкартному вагоні….
…На шкірі невидимі сліди від  твоїх поцілунків….
….Ми  мінялись  коханням…  і  дечим ще….
…І хоч зараз відстань….самотність….. і пігулки….
….Та все мине…..
….І голос  твій…щовечора…  : «все чудово!!!
….Нам жити треба…..Хоч ми і не разом…..
...Читай… Дивися світовий кінематограф…
…..А може передумаєш???...І взагалі, яка твоя любов?? …»
[….Весь світ перевернути я готова….
….Та не готова чути ці слова….]
І кожен вечір : «Так, коханий…Все чудово…Я читаю ... переглядаю фільми…
Ну так… значить  жива…»
.......
........
…І я смішна!!!Та мені самій із себе смішно!!!
…Тільки дивно якось….. (через те, що  я така смішна…)...
…..Мені потрібна твоя посмішка…І та дика твоя … ніжність….
...Бо без Тебе – і мене нема….


Рецензии