Девушка многоразового использования

Дівчина багаторазового використання,
У мене до тебе питання, так питання,
Коли клялась мені ти у коханні,
Твої слова були правдиві, або срані?

Дівчина із дір чорних порносайтів,
Скажи мені, скажи з якої статі,
Ти слала мені армії цілунків,
Із віртульних пафосних лаштунків...

Дівчина спам, скажи мені навіщо?
Ти фейк! Нашо брехала мені в вічі?
Тобі в житті напевно нещастило,
Я розумію - доленька соплива...

Дурити хлопців - це іще не вихід,
Так робить тільки довбонуте бидло,
Не розуміє правди дурний мозок,
Життя не вірш, життя сувора проза...


Рецензии