море будь другом

море — ти єдине хто мене розуміє
хто хоча б нащо може вплинути
влинути у мої думки

коли що треба то бери
та хоч на глибу мене затягни
але залишся другом моїм назавжди

і тільки у тайни мої поринь краще
будь моїм другом
будь другом моїм найсправжнім.


Рецензии