Серцю не скажеш Доволi любити!

                По мотивам песни "Черное и белое" –  из фильма "Большая перемена"

Ми вибираємо ... нас обирають...
Я твої очі смарагдові знаю.
Знов закохалась, мабуть, так нестримно...
Він у кохання не міг те повірить.

Знову згубив своє щастя…  і  жалем
Серце наповнилось  до небокраю…
Я  про появу твою  давно марю…
Вірю у світле велике кохання.

Я  розуміти це став дуже пізно…
Знаю,  даремно про тебе я мрію.
Ніжнії  губи  у снах мене пестять.
А  як прокинусь… у серці , мов леза.
 
Серцю не скажеш: "Доволі любити!"
Душу не зможеш  навік спопелити.
Я за тобою слідую тінню...
Буду звикати ...  шукать розуміння.

   размещено также 27.12.10, 17:30 на http://blog.i.ua/community/2051/606448/


Рецензии