У тому щось...

У тому щось є...
Смак гірко-холодної кави...
Як присмак життя...
Як те, що тепер на завжди...
Без сенсу для нас
Без зайвих бажань... Не для справи...
Бо просто так є...
Бо просто не час ще іти...
Смаки...
У суміші із тишиною
Й думками
Плетуть пастораль...
Реальність міняється...
Знову і знову...
На щастя надія...
Та звідки ж печаль?...


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.