***

Падають яблука з неба на дах.

І павутиння летить, павутиння
Понад Десною, і гасне в полях
Днина серпнева ця, передосіння.

Яблучні ядра небесних мортир
Цілять у парус фантома-кораблика.
Серпню, мій серпню, ти звівся до зір.
Падають, падають, падають яблука...


Рецензии