Ненька

Українською пишу перший раз
Але яка це чудова мова,
Їй можна какзати кохання слова
І це буде дуже кльово
В мене все тіло болить Україной
Це краща у світі Держава
Той хто хоч раз у житті відвідав Київ
Забуде ввіки ці буржуйскі канади
Що нам цей Лондон та Париж
Коли Київ каштаном цвіте
Радість летить неначе з криш
На крилах Українки весни
Держава яка пам"ятає героїв
Які відбивались від ворогів
Але в Україні не тільки є воїни
А ще багато тих,
Хто думкой та словом стояв за державу
Наприклад, відомий Кобзар
Хлопчину забрали з панського рабства
Щоб у дущі твоїй запалив він пожар
Любові до рідної мови,
До рідних степов та ланів,
До славного Козацького роду,
Могучіх Дніпра берегів
Ці люди творили епоху
І дуже любили свій край
Пишайся що ти Українець
Ніколи вітчизну не забувай.


Рецензии