SoS

Якщо ти знесилений й духу немає
Ти знай хтось на світі,ще більше страждає
Якщо відчуття всі притуплює біль
Проблеми й невдачі летять звідусіль...
Тягти за собою це все нема змоги....
Немає вже в кого благать допомоги
Ти очі до Неба лишень підведи
Слова ті потрібні в собі віднайди...


Рецензии