Барикади

На цьому боці барикад -
тяжка робота, краплі поту.
Там - діамантів зорепад
і не про хліб та сіль турбота.

На цьому боці- мов урок:
перестороги й заборони.
На тому - зведений курок,
а як втрачають, так мільйони.

І там, і тут - живіє страх
поразки в мить тяжку двобою.
Ми - рівні у своїх правах.
І вибір - завжди за тобою.


Рецензии