Ой, не знаю чом такi дiвчата злi бувають

ОЙ, НЕ ЗНАЮ ЧОМ ТАКІ ДІВЧАТА ЗЛІ БУВАЮТЬ.
МОЖЕ МАЛО ЇХ ЦІЛУЮТЬ ТА БЛАГАЮТЬ.
МОЖЕ МАЛО НА РУКАХ ЇХ НОСЯТЬ.
МОЖЕ КВІТІВ МАЛО ЇМ ДАРУЮТЬ В РОСАХ.

ОЙ, НЕ ЗНАЮ ЧОМ ТАКІ ДІВЧАТА ЗЛІ БУВАЮТЬ.
КОЛИ ХЛОПЦІВ ЗА ОЧІ ТА ЛАЮТЬ.
ЧОМ ПЛІТКИ ПРО НИХ ДІВЧАТА ТЕРЕВЕНЯТЬ.
ПОТІМ СЛЬОЗІ ЛЛЮТЬ ОДНІ В ПУСТИХ ОСЕЛЯХ.

ОЙ, ДІВЧАТА! КРАЩЕ УСМІХНІТЬСЯ!
ПОДАРУЙТЕ НАСТРІЙ ,ЯК ГОДИТЬСЯ.
НАМ ВЕСЕЛІ БІЛЬШЕ ДО ВПОДОБИ.
ТА Й ВІД ПІСНІ КРАЩЕ ДОЇТЬСЯ ХУДОБА!


Рецензии