я сховаю тебе

Я сховаю тебе під гудзиками,
Що розташовані у попереку моєі душі.
Сльозинки крапепельками-бусинками,
Випинають з під моєї кожури.

Я тебе дуже старанно ховаю,
Під простерадлами з квітів весни.
Хлопчику з неслухнянним волоссям,я знаю
Що обов'язково разом бачимо  сни.

А головне куди б не пішов,Не поїхав,не побіг.
В мене є чіп у кістяку п'ят-у самых ніг.

Я навіть відчуваю коли ти волосся зістриг,
Любчику,ну навіщо цей шалений біг?


Рецензии