Це пiдступно

Це підступно-знати й мовчати,
Що покинеш, мабуть, назавжди.
Болем скроплені, віку дощами
Будуть змиті невдовзі сліди.

Полинами покриються душі,
Згіркне усмішка, бризне сльоза.
І у парі з журбою, засмучена,
Підкрадеться моя самота.

Це жорстоко-ще сіять надії
І у щасті злітать до небес,
Непомітно ввійти в мої мрії-
І поставить на всьому хрест.

Одинока, тернами повита,
Б'ється пташкою, ніби чужа,
І немовби цвяхами пробита,
Зітліва, як в багатті душа.


07.04.2001


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.