Поле

Чи знаєте ви, як липа пахне
В українському садку?
Своїм медовим ароматом
Вона дурманить, як я йду.

Перед очима довге  поле
Волошки, жито, ковилі…
Немає кращої у світі
Ріднішої мені землі.

По закордонам файні люде,
Міста, будинки, антураж…
Але краще для мене не має
Ніж вільне поле, як душа, без меж.


Рецензии