А небо знову реве...

А небо знову реве,
Відбиває мелодію долі.
Каплі дзвінкі для тебе,
Пігулка від безоднього болю.

Грають музику хмари,
І так тяжко натягують струни.
Ніби згущають фарби,
Темно-чорні небесні руни.

І хтось простягне руку,
Високо так, до самого сонця.
Щоб позбутися муки,
Десь там, на земному віконці…


Рецензии
Алёна!! Очень нежное и красивое произведение! Добрые слова... С искренним теплом, Светлана.

Светлана Полыгалова 2   10.07.2011 14:11     Заявить о нарушении