Перетворю...

Перетворю на попіл біль ,
Нехай він більше не ятрить.
Гіркий полин залишив слід.
Душа, можливо, відболить…

Загояться сердечні рани
І заросте шипшиною тропа.
Нам  доля виставля  капкани,
Та  не буває худа без добра.

Спливають у задумі роки,
Проносяться, мов на шальнім коні.
У тиші роздаються кроки…
З’явились  зморшки на чолі .


Рецензии