Чому?

Чому потрібна я, тобі?
Що можу тобі дати?
Лишь хвилювання-у житті..
Не хочу турбувати.

Скажи навіщо я-тобі?
Чому мені ти радий?
Думки мої,вони сумні
Від тебе не сховати..

Чому потрібен ти мені?
Пробач мені ту слабкість.
Тихенько так згорю в огні
Любове,моя-Святість!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.