Бережи...

Бережи її, Боже,
вона уже вільна
від моїх припадків
та криків.
я ж божевільна
і не надто сильна.
Бережи її, Боже,
хоча б до завтра.
побачим, що воно принесе
насправді.
а мені вже не треба
того оберегу.
й до берегу розуміння
далеко.
Бережи її, Боже,
хоча вона в тебе
не вірить.
не пускай її в сни,
де я. 
і дай нам обом
забуття.


Рецензии