Як я втомилась...

;Господи, як я втомилась жити!
кожного дня просити вірності
і зрілості.
від віри моєї тхне прілістю
й непокірністю.
а від бажань стабільністю
Господи, як я втомилась бачити
й чути,
а головне відчувати слабкість в руках і страх.
і кроки назустріч рахувати
глибоко проникаючи
в душі.
і Вас там не турбувати
зайвий раз.
Господи, як я втомилась дивитися в небо.
читати в очах некохання, недовіру, недоторканість,
неспроможність і небуття.
Господи, як я втомилась...
бути одною із тих, янголів,
у яких вже немає прав.
і немає сил.
і немає совісті.
все це лиш умовне позначення безгрішності.
Господи, як я втомилась...


Рецензии