Сабыр

Сабыр чидам - олсун эр вакъыт,
Сабыр чидам - яшасын севгимизде,
Сабыр чидам - ташламасын сени,
Сабыр чидам - ольмесин севгимиз.

Алтын юзук киби йылтыра,
Къафес ичине тюшме джаным.
Буль буль киби сайрап отур,
Джаным меним кирерим бир алда.

Сабырлы олсакъ аллах тааля къорчалар,
Арекет этсек тюшмерик биз къафеске,
Тюшсек кафеске экимиз олур бизим ювамыз.
Ве даима узакъ омюр корюп чокъ балалы чагъалы олурыкъ.


Рецензии