Олег Ляшко пiсня

Ми йдемо завжди за тими,
хто вперед нас поведе.
Але такого як Ляшко
Україна не знайде
Він пісні співає і танцює
Веселий, розумний смішний.
Такий нам потрібен політик,
який з народом завжди

Тільки Ляшко об'єднає краiну
Тільки з ним ми доб'ємося всього
Він один допомагає людям
Вперед Олег! Вперед!

І в радість, і в горі.
Завжди з народом вiн
Стовп покрасит, поїсти зготує
такий політик потрібен завжди
У дитячих будинках
його чекають дітлахи
Вiн буде Президент
найкращiй нIЖ усi

Тільки Ляшко об'єднає краiну
Тільки з ним ми доб'ємося всього
Він один допомагає людям
Вперед Олег! Вперед!


Не будь байдужий
до України мій друг
Прийди, проголосуй!
Віддай свій голос йому.


Рецензии