Устань, Тарасе, подивися

Устань,Тарасе,подивися,
Як правлять знову в нас пани,
У церкві кожен з них хрестився,
А наче діти сатани...

Продали неньку Україну,
Грабують люд,так як колись...
"В Європу, ми йдемо однині..."
Бодай ви всі,не народились...

Мандруємо вже двадцять років,
Братам народам до нас,зась,
До них же тільки пару кроків...
В Європу черга,ми аж,аж...

Шановний люд, шановне панство,
Сміявся б з вас злий печеніг,
Руйнуєте слов'янське братство,
Вклонився б він вам,аж до ніг...   

П.В.М.          10.06.2011г.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.