Нарештi хмари

Нарешті хмари заступили небо
Здавалося, ось-ось чекай дощу
Щось грім бурчав і вітер рвав дерева,
Збиваючи зелену аличу

А дощ не падав і зів’яла зелень
Жовтіла та хилилась до землі
Такий посушливий, спекотний червень.
Що виросте на змученій ріллі,

Коли картопля запеклась на полі
Та  й не зійшла, так само буряки
Ще пара днів таких  і нас чекає голод
Земля благає: «дайте - бо води»


Рецензии
Спасибо,так мы хохлы!

Бабай Яга   26.07.2011 19:02     Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.