То, кажуть в спор истину знаходим...

То, кажуть в спорі истину знаходим
Та тільки в спорі істини нема!
Ми всі в своєму колі завжди ходим,
Збираємо свій досвід не дарма.
А досвід той формує споглядання,
На різні речі на саме життя.
То, істина така не є остання,
Нема в тих суперечках каяття.
То, кажуть в спорі істину шукають?
Даремно гублять дорогий той час!
Скоріше інтелектом лише грають,
Свою величність демонструючи підчас.


Рецензии
Красиво)с уважением,Елена

Елена Новая Весна   12.06.2011 16:46     Заявить о нарушении
Спасибо, Леночка!!!

Светлана Камышная   12.06.2011 19:15   Заявить о нарушении