Холодний Яр

Холодний Яр, Холодний Яр…
Ми думали що це горілка
Яку чи п”ють чи ставлять в бар,
Чи під яку волають “Гірко”.
Так само як і Чорний ліс
І Крути плутаємо з “круто”,
Тому що хтивий комуніст
Нас заставляв про все забути.
Чи був він зайда, а чи свій
Із тих що плодяться в неволі
Як сарана, як дикий рій
Вони міняли наші долі.
Їх “новий человек” помер
І слава богу, народившись
Він був якщо не людожер,
То найхимерніший пройдисвіт.
Ще “кровосісі” п”ють з нас кров,
Ще піднімають стяг кривавий
І демонструють нелюбов
До нашого з тобою краю.
Їм соромно співати гімн,
На прапор опускають очі,
Що тризуб їм, що макогін
Їх душать вишиті сорочки.
І навіть коли вітер стих
Вінки летять на “яничар”,
Тому що дихає на них
Холодний Яр, Холодний Яр..


Рецензии