Цвiтуть пiвонii

І осипались  пелюстки з півоній,
Стелились килимом по висохлій землі
Рожеві, білі і, як кров, червоні
Лишали слід у зраненій душі

Так шкодувала я за швидкоплинним літом
За теплим днем, орошеним дощем
За тим духмяним кольоровим цвітом,
Що все одно колись та й опаде

Добре, коли плоди залишаться по ньому
Солодкі, кислі, навіть і гіркі
А поки що, цвітуть півонії напроти дому
Такі прекрасні і такі крихкі


Рецензии
Як літо, так життя лишає нам плоди...
Бажаю, щоб були вони СОЛОДКІ!!!!

З повагою,

Наталя Бобер   29.06.2011 13:55     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.