Цей сон на завжди Укр. язык

Звiстка погана ,
А може i нi .
Радiсть незнанна .
Погано менi .

Ти все зробила-
Винен знов я .
Ти покорила
Бажане життя .

Говориш одне ,
А робиш iначе .
Буття це земне...
Серце не плаче .

Ти думала стану
Себе я картати .
НI ! Не перестану
Життя це кохати .

Тяжко дивитись
На сонце ясне .
Я буду боротись
I смуток мине.

Багато я зважив
Того , що було
Тебе я любив .
Ще все не пройшло .

I я ще страждаю
Ти вже не моя .
Та вже я не знаю
Де совiсть твоя .

Що з мене ти хочеш ?
Я не розумiю .
Постiйно воркочеш .
А я вже не вмiю .

Свободи хотiла .
Бери насолоджуйся .
Кохати не вмiла
Бери прохолоджуйся .

Свобода не там
Де бурнi гулянки .
А радiсть лиш там
Де з коханим свiтанки .

Це все зрозумiй
I затям назавжди
Про мене не мрiй ,
Я втомивсь вiд борьби .

Хочеш ти гратись
Тобi не сюди .
Не треба сподiватись .
Цей сон на завжди !


Рецензии