Купальська

Ой, шумить вода,
Темна ніч кругом,
Я піду одна
Понад берегом,

Покладу вінок –
Неси, річечко,
Там горить, пала
Моя свічечка,

Приспів:

Задзвенить піснями
Купальська ніч,
Тільки я одна –
Ось у чому річ

Понесе пісні
Вітер до небес,
А моя любов
Заблукала десь...

А вже подруги
Всі закохані,
А тебе знайти
Не вдалось мені

З неба, зіронька,
Стежку посвіти
Розкажи, вода,
Де любов знайти

Приспів:

А в купальську ніч
Зорі зливою
Загадаю долю
Щасливу я

І несе вода
Мою свічечку
І біжить, пливе
Моя річечка

Приспів:


Рецензии
Яка гарна,дiвоча пiсня! Щира i справжня! Запрошую Вас до себе в гостi! З повагою, Iнна.

Инна Кучерова   18.04.2012 18:43     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.