Гpiшна

Розцвітала вишня у моїм саду,
А я полюбила тебе на біду,
А я покохала тебе, молодого,
З синіми очима, та одруженого…

І цвіло кохання ніжним цвітом вишні,
Та казали люди, що любов ця грішна,
Та казали люди - ця любов нещасна,
На чужому горі не буває щастя.

Приспів :
И
Грішна я , я грішна, я й сама це знаю,
Опадає вишня, а я все кохаю,
Опадає вишня на траву зелену,
Не ходи, мій любий, не ходи до мене…

2 куплет.

Відшуміла осінь, і зима пройшла,
Я собі для щастя іншого знайшла
Я не буду більше бачитись з тобою
Я тебе любити серцю забороню
 
Так чому ж у ночі, ночі солов’їні,
Сняться мені очі, твої очі сині ?
І так гірко плаче серце, так невтішно
Як згадаю знову я любов ту грішну…

Приспів :

Грішна я , я грішна, я й сама це знаю
Опадає вишня, а я все кохаю
Опадає вишня на траву зелену,
А я все чекаю, ти прийдеш до мене…

( с автором не отождествлять))))


Рецензии
На цей текст я також спробую написати мелодію, бо дуже подобається і
легко співається.
Взагалі ти стала мені дуже близька, мабуть це щось означає...
З посмішкою,

Любонька   19.02.2012 13:36     Заявить о нарушении
ну,так отож... Ничого випадкового в житти не буваэ.

Наталия Вербицкая   20.02.2012 12:18   Заявить о нарушении