За все тебя благодарю... пер. М. Лермонтова

For all, for all I thank you, dear:
For secret woes of my passion's clue,
For bitterness and poison of you kisses,
For a foe's anger, my friend's chew,
For heat of soul, which was lost in desert,
For all, that I accepted wrong...
Let make me only one thing since ever -
Make me not thanking you for long...

1840

===
За все, за все тебя благодарю я:
За тайные мучения страстей,
За горечь слез, отраву поцелуя,
За месть врагов и клевету друзей;
За жар души, растраченный в пустыне,
За все, чем я обманут в жизни был...
Устрой лишь так, чтобы тебя отныне
Недолго я еще благодарил.


1840


Рецензии