Коли ти щасливий

Коли сміється сонце,волоссям грає вітер,
Коли палає серце і взимку квітнуть квіти,
Коли життя – веселка і в радість поринаєш.
Коли твої дороги і ти наче злітаєш,
Коли натхнення крила повітря розсікають,
Коли усі нещастя хоча б на мить зникають,
Коли для тебе хмари на мить відкрили зорі,
Коли несешся, вільний, в всесвітнім дивнім морі,
Коли ти відчуваєш, як кожну мить життя
Наповнює це тепле, щасливе відчуття,
Тоді всміхнись людині, що йде якраз повз тебе:
Можливо саме зараз і саме їй це треба.               


Рецензии