Привiтання для концерту

Вітаю,  любі гості,  Вас сердечно!
Ми раді  друзям  щиро як завжди,
Нам весело і сумно,  безперечно,
Нас  музика покликала сюди.

Вона нас  дуже міцно  об'єднала,
Із  учнями зріднились  вчителі.
Натхненно і  невпинно  грала-грала,-
Щоб з нами  мандрувати по Землі.

І  ми подарували наші вміння,
І  музики чарівну благодать,
Її  яскраві сонячні проміння
Нехай  Вас будуть завжди зігрівать.

Хай  наше чудодійне ремесло
У   добрий час несе вам лиш тепло!

(Мамусі для випускного вечора у музичній школі)


Рецензии