Ранок

І вихопився спів квітучих мрій,
Зриваючи зухвало візерунки.
І, поступово, сходила блакить,
Ховаючи зірки всі за лаштунки.

Зворушена чарівністю цих дій,
Дивилася замріяна діброва.
Щоб змалювати дивну цю красу
Не вистачало фарб і, навіть, слова.


Рецензии