Ос нь

       
Осінь чарівна на землю пришла,
В золоті шати усе одягла,
В садах поспів вже виноград,
Спішить до нас вже листопад.
   Ранки холодні, а в день ще тепліє
Сонечко світить, але не так гріє
Небо похмурим стає все частіше
І дощик осінній все сипле рясніше.
У вирій збираються зграї птахів,
Щоб знову летіти до теплих країв...


Рецензии