Не випити цю нiч

Не випити цю ніч, вона така густа,
П’янка, як темний мед настояний на травах
Замріяна душа кудись туди літа,
Де вічні стрАхи дня загубляться в загравах

Дістатись до зірок - потрібна лише мить
Так просто, варто лиш підняти вгору погляд
Он бачиш, Козеріг задуманий лежить
А ось, як кочерга, це всім знайомий Овен

А там чумацький шлях, прадавній вказівник
Коли наші діди із Криму сіль возили
Чарівна тиха ніч. І місяць чарівник
Нам спати не дає, бо світить, що є сили


Рецензии
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.