Важливе

Сховали минуле у книжки,
Залили майбутнє бетоном,
У нас на людей тепер знижки,
Бо ми не потрібні нікому.
Забились в холодне каміння,
І домом клітки називаєм.
Людина.Ну що за створіння?
І що ми в собі ховаєм?
Думки і дороги забили сміттям,
Хоч знаєм лише роботу.
Єдине, що нам залишилось – життя.
          І це лише гідне турботи.


Рецензии