Homo Ludens

Людська свідомість вірить снам,
Що не належать трактуванню;
Іх світ, довірений коханню,
Мене узяв в полон. Я - там

На тебе, ніжну і живу,
Чекаю...вічність...чи хвилину...
Лише уява вб'є людину
Зсередини; вона - павук,
Що розплітає сіті сну
На яві пустощів...а далі
Все навкруги... Ми - води талі,
Ми зберігаємо Весну

У серці, Розума пітьмі,
У підребер'ї. У тюрмі.


Рецензии