Лiтнiй вечiр...

Літній вечір над землею плине.
Понад річкою став туман.
З того краю щира пісня лине-
Про кохання хтось співа.

                ПРИСПІВ:

         Ясний місяць зійде,
        А дівчина вийде,
        Пісню тую враз почує.
        Пісня та про ласку,
        Про весняну казку,
        Як джерельце чисте б`є.
        Може щастя в нім твоє.

Тихий вечір на Вкраїні милій,
Не забуть ніколи тебе.
Прагну знов до тебе в рідни  й вирій.
Та коли ж той час прийде?

Стільки літ пройшло, та ніби вчора
Розлучився з рідним селом.
Літній день, чи ніч осіння чорна –
Все чарує, що було.

Знов почую, як співає щастя
Пісню про любов і весну.
Як раніш бувало досить часто,
Нічку цілу не засну.


Рецензии
Дуже сподобався Ваш вірш! Цікаво було б почути, як лунає ця пісня... З повагою Тетяна.

Татьяна Маловичко   04.06.2011 20:27     Заявить о нарушении