Ой, я файна молодиця

Наварила я борщу,
Напекла пампУшок.
А в четвер, після дощу
Наварю галУшок.
Зі сметаною,з шкваркАми,
В полив'Янім горщику.
Над горОдами, тинАми
ІдИ, ідИ дощИку...

ОдягнУ гарну сорочку,
КлітчАсту спіднИцю.
Ще й мерЕжану торОчку:
ФАйна молодИця!
Миленького почекАю -
Казав - скоро прИйде.
Боже! Як його кохаю!
Що ж то з цього вИйде?
--------------------
Йшов ярами, бур'янАми -
В реп'яхАх з'явИвся.
Вмолов борщ мій з галушкАми
I ciв, розвалився.
А я в  вишитій   сорочці
Ходжу біля нього -
От такі сучасні хлОпці!
Не  сказав ні слова.

13. 11. 2009год


Рецензии