Давайте з вами втечемо

Давайте з вами втечемо
Від тих проблем, що нас дістали,
Де гарно скрізь і де тепло
Нам душу щедро напуває.
Давайте з вами втечемо,
Де соловей пісні співає,
Де всі ми просто мовчимо,
Де радість нас не полишає.
Давайте з вами втечемо ,
Зануримось в красу діброви,
Побродимо по бережку
Та  з очеретом поспіваємо.


Рецензии