в чно п яний

Не називай мене тверезим,
Тверезість турбує -
Якщо захотів, то б першим
Отверезів, може.

А доки по стакану
Розрізатимемо стаканом -
Я в тобі не перестану
Бути вічно п'яним

Очі - ось тверезість!
Голос - ось тверезість!
Руки - ось тверезість!
Хвилювання, завмирання серця.

Але іронія тверда як камінь.
У очах- п'яний!
В голосі- п'яний!
В руках - п'яний!
Вічно п'яний.


Рецензии