Вчителька

Здається ще зовсім недавно,
неначе лиш днина пройшла,
в школу прекрасну і давню
вчителька юнна прийшла.

Прийшла щоб любити й навчати,
любити й навчати дітей,
з думками про школу лягати,
і, знов починати свій день.

За роками роки летіли,
за хмарними днями - ясні,
багато ви учнів навчили,
а серцем співали пісні...
 


Рецензии