Ветеренам вiйни

Старшими ми стали на весну,
Від тих, що не вернулися додому,
Які в годину згубну й навісну
Ішли із нами у строю одному,

Вклоняємось же Їм у день весни
Наповним серце вдячністю й журбою,
Бо знаємо, коли б жили вони,
То нас би, друже,не було б с тобою!!!


Рецензии