Дощ

Давно відшуміли вже грози,
Лиш дощик ступає тихенько.
То сльози мої, просто сльози –
Їх ронить розбите серденько.

Чи вечір, чи ніч - неважливо,
І келих ти вже не пригубиш.
Зі мною, в душі ти – ще милий,
А я? Що ж поробиш - не любиш...

І блюзу мелодія лине,
Моє все єство пробирає.
…покинув,покинув,покинув…
Тепер є лиш я, нас -  немає…


Рецензии
На это произведение написано 26 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.