Напмшу небо

Напишу небо в лінійний зошит.
Досить, кохана, досить,
Креслити все святе, що у нас є.
Чи може було.
Читатимеш далі рядки недописані.
В дикому галасі сенс скоро зникне.
Хвилина подібна годині.
Без тебе неважко, та це й неважливо.
Напишу лист зеленими квітами.
Їх не існує, а значить летітимуть
Наші думки, може падатимуть.
Мене це надто не радує.
Знаєш себе ми вичерпали.
Сьогодні не ті, і завтра вже інші.
Вчорашнє за обрієм.
Досить, люба моя, досить
Ховати себе за книгами.
Було – вигоріло небо,
Написане в лінійному зошиті.
Кохання нічого більше не просить,
А я посилаю тобі зелено квіткові листи.


Рецензии